Klantenservice 030-6341750

                                  8% korting op 2 of meer Airex producten

Klantenservice

Verzending/ verzendkosten

Zakelijke bestellingen kunnen worden geplaast d.m.v. telefoon, fax, post, e-mail of via deze webshop. Particulieren bestellingen kunnen uitsluitend via onze website worden geplaast. Mits op voorraad wordt de bestelling binnen 48 uur afgeleverd op ieder gewenst adres in Nederland. Bij bestellingen onder een bedrag van € 200,00 excl. BTW bedragen de administratie-/verzendkosten binnen Nederland € 6,10 excl. BTW.
Bij bestellingen vanaf € 200,00 excl. BTW worden er geen administratie-/verzendkosten berekend. Particulieren bestelling dienen vooraf te worden voldaan.

Privacybeleid Convet

Belangrijke informatie voor onze klanten
Ons bedrijfsadres is

Bergveste 20
3992 DE Houten

tel: 030-6341750


Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 30226893
Ons BTW nummer is NL818314035B01

Alle gegevens die u verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor u ze hebt verstrekt aan Convet. Dat kan zijn om je te informeren over Convet of om bestellingen die u via het Internet hebt geplaatst zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Convet zal uw gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien dit noodzakelijk is om hun werkzaamheden voor ons te kunnen uitvoeren of om te voldoen aan wettelijke eisen.

Conform de Wet Bescherming Persoonsregistratie hebben wij onze registratie van persoonsgegevens gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Indien Convet uw gegevens wenst te gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden. Wij zullen u in dat geval informeren over de wijzigingen en u de kans bieden uw deelname te weigeren. Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren of te verwijderen. U kan contact met ons opnemen via ons per mailadres info@convet.nl of via het hierboven vermelde adres.

Retournering
Retournering kan uitsluitend plaatsvinden als de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking retour worden verzonden. Geretourneerde producten worden alleen geaccepteerd als de klacht vooraf telefonisch of schriftelijk is aangemeld bij Convet.

De verzendkosten om het artikel te retourneren geschiedt op eigen kosten tenzij het een onjuiste levering of een aantoonbare productiefout betreft. Convet behoudt zich het recht voor om het geretourneerde artikel eerst ter bestudering aan de fabrikant voor te leggen, alvorens tot omruiling of creditering over te gaan. Speciaal voor u bestelde producten kunnen niet worden geretourneerd. 
Bestellen
U kunt een order plaatsen d.m.v. telefoon, post, e-mail of via deze webshop.
Alle producten uit het Convet assortiment zijn weeggeven op de website www.convet.nl. Via onze webshop kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen.
U hoeft vooraf geen betaling via internet te doen. Bij de producten zit een factuur die u binnen 20 dagen dient te voldoen. 
Betalingsvoorwaarden
Betaling dient te worden voldaan binnen 20 dagen na de factuurdatum op NL 36 INGB 0653 3685 77
Op al onze opdrachten, offertes en met ons gesloten overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u op onze website inzien. Ingeschreven bij de K.v.K. te Utrecht nr. 30226893. Prijzen, vormgeving en kleuren onder voorbehoud.
Garantie:
Op alle producten geldt de garantie die vanuit de fabrikant/leverancier wordt gegeven